Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Hasselt heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar Expo Hasselt met een bezoek aan de stad. Met zijn Jenevermuseum, Modemuseum, Japanse tuin, zijn hippe winkelstraten, leuke terrasjes, toffe cafés en fijne eetadresjes is Hasselt een stad op maat van alle levensgenieters. Je krijgt er zo de smaak te pakken!

Hasselt heeft het.
Ook voor jou!

Hotels

Overnacht na je bezoek aan Expo Hasselt in het Radisson Blu Hotel, Hasselt of het zusterhotel Park Inn by Radisson Hasselt.

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Breng een bezoek aan het Radisson Blu Hotel in Hasselt en ervaar het geweldige 360° panoramische uitzicht vanuit het hotel. De 126 kamers en suites zijn exquise ingericht en geïnspireerd door de Belgische schilder Jan van Eyck. Zij bieden handige voorzieningen zoals snel, draadloos internet. Ervaar eten én service van hoogstaande kwaliteit in de restaurants in het hotel, waar je kan genieten van het kenmerkende Super Breakfast Buffet en de authentieke Vlaamse keuken. Een bar die zijn weerga niet kent vind je in de Sky Lounge op de bovenste verdieping, waar je geniet van een hapje en drankje. Ontspannen doe je in het binnenzwembad of in de sauna.

Radisson Blu Hotel, Hasselt
Torenplein 8
3500 Hasselt
Tel. +32 77 11 00 00
info.hasselt@radissonblu.com
www.radissonhotels.com

Park Inn by Radisson Hasselt

Geniet van panoramische vergezichten in het centrum van Hasselt tijdens je bezoek aan het Park Inn by Radisson Hasselt. Het hotel ligt op amper 10 minuten afstand van Expo Hasselt, in het hart van de stad en grenzend aan het Radisson Blu Hotel. Samen vormen deze twee hotels de hoogste torens van de stad. De 84 kamers bieden handige faciliteiten zoals de voorzieningen voor het maken van koffie en het supersnelle draadloos internet. Voor het bestellen van snacks en dranken kan je terecht in de bar en lounge. In de ochtend geniet je van een heerlijk internationaal ontbijtbuffet.

Park Inn by Radisson Hasselt
St.-Jozefsstraat 10.2.2.
3500 Hasselt
Tel. +32 11 71 88 80
info.hasselt@rezidorparkinn.com
www.parkinn.nl/hotel-hasselt