Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je beursbezoek aan Ethias Arena – Expo Hasselt.

Met de informatie op deze pagina verneem je hoe je je beursbezoek aan Ethias Arena – Expo Hasselt zo comfortabel mogelijk kan laten verlopen.

Ethias Arena – Expo Hasselt bieden een totale bruikbare oppervlakte van 10.000 m2, onderverdeeld in verschillende multifunctionele ruimtes. Afhankelijk van de grootte van de beurs worden deze ruimtes apart of in combinatie gebruikt.

Grote publieks- en vakbeurzen vinden plaats in de Ethias Arena. Kleinere beurzen vinden plaats in de aanpalende Expo Hasselt.

Wil je in Hasselt overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Tot binnenkort!

Tickets

Toegangsbewijzen voor beurzen worden verkocht aan de kassa’s. Klik voor alle verdere informatie.

Tickets

Mobiliteit

Ethias Arena – Expo Hasselt zijn op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Deze informatie is niet voor beurzen van toepassing. Ga voor het zaalplan van de Ethias Arena naar de website van de Ethias Arena.

Bekijk het zaalplan van de Ethias Arena

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke beurs.
De administratieve diensten van Ethias Arena – Expo Hasselt zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Openingsuren

Eten en drinken

Ethias Arena – Expo Hasselt bieden je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren in Bar-Ristorante Crudo of een snelle hap in de foyer van onze zaal, het kan allebei.

Eten en drinken in onze zaal

Overnachten

Hasselt is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan Ethias Arena – Expo Hasselt met een overnachting in één van de volgende hotels.

Overnachten

Zaalhuur bedrijfsevents en beurzen

In Expo Hasselt kunnen bedrijven terecht voor de organisatie van beurzen of bedrijfsevents voor maximaal 2.520 personen.

Info over B2B en B2C in Expo Hasselt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de beurs-, concert- en theaterwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact