Afficher ce site en français | View this website in English

Stoffen Spektakel Beurs

Dit evenement is afgelopen.

De grootste stoffenbeurs van België komt ook dit najaar weer naar Expo Hasselt. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffengebied kan je hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om je spullen te verwerken zijn te vinden op dit evenement. Door de aanwezigheid van stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk wordt een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zal je nergens anders vinden!

Op het Stoffen Spektakel wordt door een regionale naaimachinedealer gedemonstreerd hoe je het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om je te tonen hoe je jezelf nog beter kunt scholen in het verwerken van kleding.

Het Stoffen Spektakel op woensdag 11 maart in Expo Hasselt is voor iedereen gratis toegankelijk van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Kalender

wo 11.03.2020

Deuren - 09:30
Aanvang - 09:30

Expo Hasselt

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Stoffen Spektakel" wordt georganiseerd door J. Timmerman