Afficher ce site en français | View this website in English

Night Shift Hasselt Data Is The New Gold Beurs

Dit evenement is afgelopen.

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond.

Zakelijk netwerken

Night Shift tovert de Grenslandhallen om tot een co-creatieplatform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Je kan er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennismaken met mensen, diensten en producten. Van startende ondernemers tot productlanceringen van internationale bedrijven. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Night Shift beperkt zich altijd tot één organisatie of bedrijf per sector.

En dansen tot in de vroege uurtjes

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event vindt namelijk plaats van 17.00 uur tot 5.00 uur ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party. Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!

Open van 14.00 tot 5.00 uur
Toegang: 20 euro

Kalender

za 21.10.2017 - 14:00 uur

Grenslandhallen beurzen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Night Shift Hasselt - Data Is The New Gold" wordt georganiseerd door Night Shift bvba