Gotye

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.


Support act: PVT & Jonti


U moet wel op een andere planeet geleefd hebben als ‘Somebody That I Used To Know’ u niet bekend in de oren klinkt. Het succes van Gotye’s single barst volledig uit zijn voegen. Het werd de zomerhit van 2011 en zoveel meer. Iedere week nog komt de single opnieuw in de media met het verbreken van één of ander record. Het nummer werd al meermaals gecoverd en heeft ondertussen zelfs de absolute top van de US Billboard Hot 100 bereikt. Maar Gotye is meer dan die ene single.

Wouter ‘Wally’ De Backer is de man achter het onmetelijke succes. Geboren in Brugge en opgegroeid in Melbourne, Australië. Wouter is een echte rasmuzikant en is al langer met muziek, klank en opnames bezig. Met Gotye gaat de bal echt aan het rollen. In 2008 breekt hij stilaan door met album ‘Like Drawing Blood’, waar we ook single ‘Learnalilgivinanlovin’ en ‘Heart’s A Mess’ op terugvinden. In 2011 ontploft alles met ‘Somebody That I Used To Know’ op Gotye’s derde langspeler ‘Making Mirrors’. Ook opvolgers ‘Eyes Wide Open’ en de nieuwste ‘I Feel Better’ doen het goed.

Gotye zit op kruissnelheid en ziet het groots. Hij plant een nieuw concert in België en wel in het Sportpaleis op donderdag 1 november. Een groot feest in het vooruitzicht!

Kaarten kosten 36 euro, inclusief servicekosten.

"Gotye" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

do 01-11-12 / 20:30